OpeningstijdenMaandag-Zaterdag: 9:00 - 17:00
BelHilversum
BelEindhoven

Airco in Bussum

Bent u op zoek naar een specialist in airco in Bussum en omstreken? Easy Airconditioning International is uw vertrouwd adres voor airco’s voor in uw huis of kantoor. Easy Airco is opgericht in 1980 en heeft zich gespecialiseerd in alle vormen van airconditioning. Voor elke ruimte en elke situatie heeft Easy Airco een passend antwoord. Of het nu gaat om airconditioneren, bevochtigen, ontvochtigen of het reinigen van de lucht in uw werk- of leefsituatie.

Easy Airco is een STEK-erkend bedrijf, wij leveren alleen maar energiezuinige A-producten en proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Onze know-how is in al deze jaren gegroeid zodat wij een kwaliteitsproduct kunnen leveren.

Wilt u meer weten over een nieuwe airco en onze mogelijkheden voor in Bussum? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoon nummer is: 035 6229205

Airco laten plaatsen in Bussum

Het laten plaatsen van airco’s in Bussum kan een uitstekende manier zijn om het comfort in je woning of kantoor te verhogen, vooral tijdens de warme zomermaanden. Of u nu op zoek bent naar een simpele oplossing voor een enkele kamer of een complex systeem voor een heel gebouw, er zijn tal van opties beschikbaar die aan uw behoeften kunnen voldoen. Het selecteren van de juiste airco begint met het bepalen van de capaciteit die nodig is voor de ruimte die u wilt koelen. Het is ook belangrijk om na te denken over energie-efficiëntie, gezien de stijgende energiekosten en de wens om milieuvriendelijker te zijn.

Een professionele installatie kan ervoor zorgen dat je airco efficiënt werkt en een lange levensduur heeft. Bovendien kunnen onze experts u adviseren over de beste plaatsing van de unit om een optimale luchtstroom en koeling te garanderen. Easy Airco heeft diverse betrouwbare installateurs die u graag helpen om de perfecte airco-oplossing voor uw situatie te vinden.

Contact informatie

Hilversum

035 6229205

Eindhoven

040 2462727

Easy Airco International

Hilversum
035 6229205

Eindhoven
040 2462727

easyaircointernational@kpnmail.nl

Werkgebied

Ons werkgebied is onder andere Almere, Blaricum, Bussum, Hilversum en Laren.